Paulina Kaiv-oja Vestas

Vestas tyytyväinen laajaan palveluympäristöön

Vestas Wind Systems A/S on tanskalainen yritys, joka valmistaa tuuliturbiineja sähkötuotantoon. Vestaksella on yli 30 vuoden kokemus valmistajana ja toimittajana. Yhtiötä pidetään yhtenä maailman johtavista yrityksistä alallaan ja se on myös suurin yritys laskettuna asennetuista yksiköistä.

Vestas on toiminut Futura I-IV -taloissa Runsorissa seitsemän vuotta. Nykyisissä tiloissaan he ovat toimineet vajaan vuoden. Vestaksen Vaasa-yksikön henkilöstömäärä on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Nykyään toimistolla työskentelee noin 20 henkilöä. Toiminnan alkaessa Vaasassa työntekijöitä oli kaksi. Tänä vuonna asennetaan noin 170 uutta turbiinia ja uusien työntekijöiden rekrytointi on paraikaa käynnissä. Tavoitteena on, että kentällä työskentelisi 110 ihmistä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Paulina Kaivo-oja on työskennellyt Vestaksella vuodesta 2016 ja toimii nykyään huolto-osaston Area Managerina. Paulina kertoo, että yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana. Olemme kasvaneet ulos tiloistamme monta kertaa viiden vuoden aikana, Paulina lisää.

Paulina arvostaa Vaasa Parksin joustavuutta ja hyvää palveluasennetta. Esitämme toiveemme ja Vaasa Parks toteuttaa ne, kertoo Paulina. Nykytilanteessa teemme töitä avotoimistossa ja esimiehet työskentelevät omissa huoneissaan. Hiljaisia puhelinkoppeja arvostetaan, mutta suuria kokoushuoneita ei tarvita, kun Futura I-IV talojen palveluympäristössä on niin helppo vuokrata kokoustiloja, Paulina kertoo.

Onko Runsorissa ja Futura I-IV taloissa toimimisessa muita hyviä puolia? Kyllä, arvostamme sitä, että alueella on monta lounasravintolaa mistä valita ja että lentokenttä on niin lähellä. Normaalisti meillä vierailee paljon asiakkaita ja kollegoita, jotka lentävät tänne Ruotsista tai Tanskasta, kertoo Paulina.

Juuri nyt koko Suomen rannikolla on rakenteilla monta uutta turbiinia. Niitä rakennetaan myös Suomen keskiosiin, Paulina lisää. Arviomme on, että Pohjoismaat ohittavat Saksan noin vuoden kuluttua, kertoo Paulina. Suomen lisäksi Vestas on läsnä myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja maiden välinen yhteistyö on tiivistä. Teemme tällä hetkellä töitä hyvin intensiivisesti, joten on olemassa vaara, että meidän on kohta jälleen kerran pyydettävä suurempia tiloja Vaasa Parksilta, nauraa Paulina.

Toivotamme Paulinalle ja Vaasan yksikölle paljon onnea ja me Vaasa Parksilla autamme mielellään kaikissa tulevaisuuden laajennuksissa Futura I-IV talojen palveluympäristössä!

 

Lisää samasta aiheesta