Futura I–IV -talot palvelevat monipuolisesti – yrityksesi voi keskittyä kasvuun ja menestykseen

Tarjoamme monipuolisesti palvelevia toimitiloja erikokoisille ja -tyyppisille yrityksille. Kehitämme Futura I–IV -talojen toimintaympäristöä jatkuvasti korkean laadun ylläpitämiseksi.

Futura I–IV -teknologiakeskustalot ovat käyttäjälle helppo, viihtyisä ja palveleva toimintaympäristö hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme talon puolesta palveluita, joita käyttäjäyritykset saavat käyttää joustavasti tarpeidensa mukaan.

Hyvät palvelut luovat helppoutta käyttäjälle

Ravintolat

Futura I–IV -taloissa on kolme tasokasta lounasravintolaa, jotka toimivat Open House -periaatteella.

Aulapalvelut

Futura I-IV taloihin on ensikertalaisen vieraankin helppo tulla miehitettyjen aula- ja infopalveluiden takia. Talojen käyttäjät voivat myös hoitaa jokapäiväisiä juoksevia asioitaan palvelupisteissämme.

Peruspalveluihin sisältyvät:

  • vieraiden vastaanotto ja ohjaus
  • yleisneuvonta
  • postituspalvelut
  • neuvottelutila- ja cateringpalveluiden tilaukset
  • kopiopalvelut

Futura I, III ja IV:n auloissa toimii myös kahvila. Aulapalvelumme ovat auki arkipäivisin klo 8.00–16.00, yhteystiedot löytyvät täältä.

Kokoustilat ja catering

Tarjoamme alueen laajimman kokonaisuuden erikokoisia ja -tyylisiä kokous-, neuvottelu- ja koulutustiloja asiakkaalle kustannustehokkaasti. Tiloja voivat vuokrata sekä talojen käyttäjät että ulkopuoliset toimijat. Tilat on varustettu aina langattomilla yhteyksillä ja nykyaikaisilla AV-laitteilla.

Kokoustarjoilut on helppo varata varauspalvelujärjestelmämme kautta. Pääset varaamaan Futura I–IV -talojen neuvottelu- ja kokoustiloja sekä kokoustarjoiluja täältä.

B2B-palvelut

Hyödynnä Futura I–IV -talojen valtavaa yritysverkostoa! Futura-taloissa on mm. työterveyspalveluita, taloushallinon yrityksiä ja lukuisia teknologia-alan yrityksiä. Kaikki Futura-taloissa sijaitsevat yritykset löydät täältä.

Pysäköinti

Alueella on tarjolla työntekijöille runsaasti myös lämpötolpallisia autopaikkoja. Futura I–IV -talojen etupihoilla sijaitsevat vieraspysäköintipaikat, johon vieraat voivat pysäköidä helposti ja vaivattomasti. Futura I- ja IV -talojen yhteydestä löytyy myös sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet.

Kiinteistöpalvelut

Futura I–IV -teknologiakeskustalot ovat valmistuneet 2000-luvulla. Huonekohtaisella jäähdytyksellä varustetut toimisto- ja neuvottelutilat ovat kesällä miellyttävän viileitä eikä niissä tarvitse talviaikaan kärsiä kylmästä.

Kiinteistöpalveluihin kuuluvat kiinteistönhoito, -huolto, piha-alueiden hoito, yleisten tilojen siivous, vartiointi, jätehuolto, sosiaalitilojen vapaa käyttö ja kulunvalvonta. Palvelupyynnön Futura I-IV -rakennuksiin pääset tekemään täältä.

Keskeinen sijainti

Futura I–IV -teknologiakeskustalot sijaitsevat Pohjois-Euroopan johtavan energiateknologiaklusterin sydämessä. Talot ovat Vaasa Airport Parkissa, joka kasvaa voimakkaasti. Alueella työskentelee nyt jo yli 4 000 henkilöä.

Vaasa Airport Park sijaitsee lentokentän läheisyydessä, 7 minuutin ajomatkan päässä Vaasan keskustasta. Futura I–IV -talojen lähettyville kulkevat Vaasan paikallisliikenteen bussit 4 ja 9.