Kokoustilojen vuokraus

Futura I–IV -talot tarjoavat näyttävät ja laadukkaat kokoustilat sekä pieniin että isoihin tilaisuuksiin lähellä Vaasan lentokenttää!

Futura I-IV kiinteistöjen kokous-, neuvottelu- ja koulutustilat ovat avoimesti kaikkien varattavissa. Futura I:n ylimmässä kerroksessa on näyttävä koulutustila missä on myös Futura I-IV -käyttäjien saunatila. Futura III:n Rotundassa on täydellinen videoneuvotteluvarustus. Kuvia ja lisätietoa kaikista kokoustiloista löydät varausjärjestelmästämme.

Kaikkien Futura I-IV -talojen yhteydessä on runsaasti asiakaspysäköintipaikkoja.

Kokoustilojen perusvarustukset

  • WiFi
  • näyttö/videotykki
  • lasi-/fläppitaulut ja muistiinpanovälineet
Varaa kokoustila täältä!

Ohjeet varauksen tekemiseen

  1. Paina ”Varausjärjestelmä” -näppäintä
  2. Anna järjestelmän löytää sopiva tila. Kerro henkilömäärä sekä ajankohta. Voit tarvittaessa rajata hakua muilla hakuehdoilla.
  3. Paina ”Etsi” -näppäintä
  4. Valitse itsellesi sopiva tila
  5. Rekisteröidy, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia palveluun. Kun rekisteröidyt, saat sähköpostiisi vahvistuskoodin, jolla vahvistat sähköpostiosoitteesi ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.
  6. Varaa sopiva tila varausjärjestelmän kautta.

Voit myös tehdä varauksen ottamalla yhteyden aulapalveluihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Tarjoiluja Futura IV -talon neuvottelutilassa

Hinnasto ja varausehdot

Futura I-IV kokoustilojen ulkoinen hinnasto löytyy täältä. Futura I-IV -talojen sisäiset yritykset saavat varata neuvotteluhuoneita alennettuun hintaan, lisätietoa antaa Jenna Hoffrén.

Kokoustilat ovat käytettävissä maanantai-perjantai klo 8–16. Neuvottelutilan ja tarjoilun varaukset peruttava viimeistään 1 vrk ennen tilaisuutta (ennen klo 16.00), muussa tapauksessa tilavuokra laskutetaan kokonaisuudessaan. Peruutukset tehdään varausjärjestelmästä sisäänkirjatuneena tai ottamalla yhteyttä aulapalveluihin.

 

Catering-palvelut

Varauksen yhteydessä voi tilata catering-palveluita. Futura I-, III- ja IV-taloissa on myös oma lounasravintola/kahvila.

Futura I:  Five days lunch, puh: 06 28 28 480
Futura II: Ei omaa ravintolaa. Catering-palveluja hoitaa Futura I -talon Five days lunch, puh: 06 28 28 480
Futura III:  Ravintola Flow, puh: 06 28 28 600
Futura IV: NAMNAM Restaurant, puh:  040 199 4590