Vaasa Parks – tilaa kasvulle

Yli 20 vuoden ajan Vaasa Parks on edistänyt seudun elinkeinoelämää yritysalueiden kehittämisellä ja kiintestökehittämishankkeiden kautta. Tunnetuimpia rakennuttamiskohteita ovat Futura I-IV -talojen lisäksi esimerkiksi Wärtsilä Finlandin käyttöön rakennetut Powergate-talot ja Citecin käyttöön rakennettu Circle House.

Vuonna 2018 Vaasa Parksin toiminta jaettiin kahteen eri yhtiöön. Vaasa Parks on tämän jälkeen keskittynyt Futura I-IV kiinteistöjen toimintaan, kun taas VP Facilities Oy Ab on jatkanut yrityksille räätälöitävien kiinteistöhankkeiden valmistelua ja rakennuttamista Vaasan seudulla.

Jatkuvasti kehittyvät Futura I-IV -talot

Vaasa Parks kehittää ja vuokraa Futura I-IV -teknologiakeskustaloja yritysten käyttöön. Talot on suunniteltu täyttämään yritysten tarpeet tarjoamalla viihtyisiä, energiatehokkaita ja kustannustehokkaita toimitiloja laajoine palveluineen. Talojen palvelutasoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Vaasa Parksin omistus

Vuodesta 2022 lähtien Vaasa Parks on osa Vaasa Facilita-konsernia, jonka omistaja on Vaasan kaupunki. Vaasa Parksin omistavat Vaasa Facilita (2/3 omistusosuudella) ja Merinova (1/3 omistusosuudella).