Vaasa Parks – tilaa kasvulle

Vaasa Parks lähes 20 vuoden historiansa aikana on edistänyt seudun elinkeinoelämää yritysalueiden ja kiinteistökehittämishankkeiden kautta. Tarjoamme nyt Futura I–IV -teknologiakeskustalojen kautta monipuolisia toimintaympäristöjä Vaasa Airport Parkissa ja koordinoimme kaupunkikehitysprojekteja mm. Invest in Vaasa -työssä.

Vaasa Parks kehittää ja vuokraa Futura I–IV-teknologiakeskustaloja yritysten käyttöön. Toimimme Vaasan kaupungin ja lähiseudun kuntien elinkeinopoliittisena työkaluyhtiönä ja olemme mukana useissa kuntayhteistyöprojekteissa. Tavoitteemme on mm. kehittää seudun yritysalueiden maankäyttöä sekä tonttien ja toimitilojen markkinointia.

Yrityspuistojen kehittäjä

Vaasa Parksilla on pitkä tausta seudun liiketoiminnan kasvun ja edellytysten edistämisessä. Yritys perustettiin vuonna 1999, minkä jälkeen se on rakennuttanut lukuisia merkittäviä toimitilakohteita ja osallistunut yritysalueiden kehittämiseen Vaasan seudulla. Tunnetuimpia rakennuttamiskohteita ovat Futura I-IV -talojen lisäksi esimerkiksi Wärtsilä Finlandin käyttöön rakennetut Powergate-talot ja Citecin käyttöön rakennettu Circle House. Katso referenssejä.

Vuoden 2018 marraskuussa Vaasa Parksin toiminta jaettiin kahtia. Vaasa Parks keskittyy Futura I-IV kiinteistöjen toimintaan sekä yhteisiin kehitysprojekteihin. VP Facilities puolestaan jatkaa yrityksille räätälöitävien kiinteistöhankkeiden valmistelua ja rakennuttamista Vaasan seudulla.

Vaasa Parksin omistaa: