Tee palvelupyyntö

Onko lamppusi palanut tai viemärisi tukossa? Jätä Futura I–IV -rakennuksia koskeva palvelupyyntösi verkossa. Kiireellisissä asioissa ota suoraan yhteyttä kiinteistöpäällikkö Petteri Väkelään p. 040 129 3437 tai palveluassistentti Jenna Hoffréniin p. 0400 282 440.

Pelastussuunnitelmat

Jokaiselle Futura I–IV kiinteistölle on laadittu oma pelastussuunnitelma. Tutustu pelastussuunnitelmiin ja selvitä oman työpisteesi pelastautumisreitti, lähin sammutin ja palopainike.

Kiinteistöjen ylläpito

2000-luvulla valmistuneiden Futura I–IV -talojen huonekohtaisella jäähdytyksellä varustetut toimisto- ja neuvottelutilat ovat kesällä miellyttävän viileitä eikä niissä tarvitse talvisinkaan kärsiä kylmästä. Futura I–IV -talojen kiinteistöpalveluihin kuuluvat kiinteistönhoito, -huolto, piha-alueiden hoito, yleisten tilojen siivous, vartiointi, jätehuolto, sosiaalitilojen vapaa käyttö ja kulunvalvonta.

Ovenavaukset

Työajan ulkopuolella tarvittavat ovenavaukset Futura I-IV taloissa hoitaa vartiointiliike AVARN Security Oy. Ovenavauksen voi tilata AVARN Securityn Oy hälytyskeskuksesta p. 010 620 2000. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus.

Käyttöohjeet

Jätehuolto