_Y5A2304

Genexis viihtyy modernissa toimistossaan

Genexis on konserni, joka valmistaa ja suunnittelee tietoliikenne yhteyksiin tarvittavia päätelaitteita. Genexis toimii Euroopan alueella ja pääkonttorit sijaitsevat Tukholmassa (Ruotsi) ja Eindhovenissa (Alankomaat).

Genexiksen Suomen yksikkö sijaitsee Vaasassa Runsorissa Futura IV -rakennuksen ylimmässä kerroksessa, jossa toimitusjohtaja Simo Sulkko työskentelee yhdessä pienen ja tiiviin tiimin kanssa. He ovat äskettäin muuttaneet Futura IV-taloon viihtyvät jo mainiosti modernissa ja värikkäässä toimistossaan.

”Pyysimme Aveolta apua itse toimistomaiseman suunnitteluun. Jos me insinöörit olisimme itse sisustaneet toimistomme niin värimaailmasta olisi helposti tullut todella harmaa”, Simo nauraa.

Genexiksen toimiston aulatila

Vaasan tiimi muutti Runsoriin kesäkuussa 2021 työskenneltyään Vaasan keskustassa 30 vuotta. Tarvitsimme sopivammat ja nykyaikaisemmat tilat, Simo kertoo. Entisessä toimitilassa ei ollut koneellista ilmastointia eikä jäähdytystä, joten nyt koko tiimi nauttii täysin rinnoin raikkaasta ilmasta Futura IV -talossa.

Nykyään toimistolla työskentelee kuusi henkilöä. Näissä kuvissa näet heistä kolme: toimitusjohtaja Simo Sulkko, Senior Advisor Martin Sten ja Key Account Manager Reima Mäkinen. Martin Sten perusti IT-yrityksen vuonna 1993. Yrityksessä on kuitenkin tehty useita nimenmuutoksia ja yritysostoja tuon jälkeen.

Senior Advisor Martin Sten

”Genexiksen Suomen yksikkö tekee töitä joustavasti sekä toimistolla että kotona. Runsoriin muuton jälkeen työtekijät ovat mieluummin tulleet konttorille kotitoimiston sijaan”, kertoo Simo.

Simo arvostaa, että he saavat toimia Vaasan teollisuuskeskittymän ja energiaklusterin ytimessä. Kiitosta saa myös kiinteistön omistava Vaasa Parks joka on ollut todella avulias koko muuttoprosessin aikana. Ulla ja hänen tiiminsä ovat huippujengi, joka kuuntelee asiakasta ja pyrkii ja löytämään ratkaisuja eri tilanteisiin. Arvostamme myös sitä, että tarpeen vaatiessa voimme laajentaa liiketoimintaamme Futura I-IV taloissa, Simo lisää.

Genexiksen asiakkaat ovat pääosin teleoperaattoreita, jotka sijaitsevat kaikkialla Euroopassa. Suomen tiimi keskittyy pääasiassa myyntiin ja asiakastukeen Suomessa.

Simo näkee valoisan tulevaisuuden ja odottaa innolla uutta arkea Runsorissa. Toivotamme Genexikselle paljon onnea ja me Vaasa Parksilla autamme mielellään kaikissa mahdollisissa tulevaisuuden laajennuksissa Futura I-IV talojen palveluympäristössä!

Key Account Manager Reima Mäkinen

Lisää samasta aiheesta