Mikko Harju ja Jenna Hoffrén Futura I edessä, missä nyt myös sijaitsee Virran latauspiste

Sähkö- ja hybridiautojen latauspiste löytyy nyt Futura I:n edestä

Futura I-IV teknologiakeskustalot ovat mukana tämän päivän liikkumisen teknologiamurroksessa. Olemme toteuttaneet Futura I:n edessä olevalle vierasparkkipaikalle sähköautoille tarkoitetun Virta-latauspisteen, joka mahdollistaa kahden sähköauton samanaikaisen lataamisen. Futura I:n edessä oleva latauspiste on kaikille avoin julkinen latauspiste, missä energian hinta on 0,15 € / kWh . Pistoketyyppi on Type 2 ja latauspisteen maksimiteho on 22 kW.

Lyhyt käyttöohje Virran latauspisteen käyttöön löytyy tästä: Latausohje_Business. Yksityiskohtaisemmat käyttöohjeet löytyvät Virran nettisivuilta: www.virta.fi/info. Auton lataaminen sujuu Virran latauspisteestä kaikista kätevimmin rekisteröitymällä Virran asiakkaaksi ja lataamalla mobiilisovellus. Auton voi myös ladata ilman rekisteröitymistä osoitteesta https://virta.charge.virtaglobal.com/.

Apua latauslaitteen käyttöön saat osoitteesta https://www.virta.global/fi-tuki. Lataamiseen liittyvissä ongelmissa Virran puhelinpalvelu on auki 24/7 numerossa 0800 02200.

Lisää samasta aiheesta