Mikko Harju ja Jenna Hoffrén Futura I edessä, missä nyt myös sijaitsee Virran latauspiste

Laddningsstation för el- och hybridbilar finns nu utanför Futura I

Transportindustrin håller på och förändras och Futura I-IV teknologicenterhusen har tagit detta i beaktande. Vi har skaffat en Virta -laddningsstation till gästparkeringsplatsen utanför Futura I, som möjliggör samtidig laddning av två elbilar. Laddningsstationen utanför Futura I är en allmän laddningsstation, vars energipris är 0,15 €/kWh. Modellen är Type 2 och maximala effekten på laddningsstationen är 22 kW.

Här finns en kort användarmanual för användningen av Virtas laddningsstationer: Latausohje_Business. Mer detaljerade manualer finns på Virtas hemsida: https://www.virta.global/support-se. Billaddningen går allra enklast genom att registrera sig som Virtas kund och ladda ner en mobilapp. Bilen går att ladda också utan att registrera sig på adressen: https://charge.virtaglobal.com/.

Hjälp med att använda laddningsstationen fås på adressen https://www.virta.global/support-se. Ifall man behöver hjälp vid laddningen så kan man alltid ringa Virtas servicenummer som är öppet 24/7 på numret 0800 02200.

Relaterade artiklar