CJ0B0578

Ny guide för användning av Futura I-IV husen

Vaasa Parks Oy Ab lanserar idag en ny användarguide för Futura I-IV husen. Guiden är utformad för att underlätta vardagen för Futura I-IV användarna genom att erbjuda all viktig information om husens tjänster och system på ett och samma ställe.

I användarguiden hittar du information om husens servicemiljö, inklusive infotjänster, restauranger, omklädningsrum, fastighetsskötsel och sophantering med mera. Dessutom erbjuder guiden instruktioner om till exempel användningen av motorvärmarstolpar och bokning av mötesrum. Du kan även finna kontaktinformation och instruktioner för att hantera olika problemsituationer, såsom förlorade nycklar eller brandalarm.

Denna användarguide kommer att uppdateras regelbundet för att säkerställa att husens användare alltid har tillgång till den senaste informationen. Den senast uppdaterade versionen finns tillgänglig på Vaasa Parks webbplats under sektionen Information till användare. Om du föredrar en tryckt kopia kan du hämta den från Vaasa Parks kontor, som är beläget på Futura I-husets andra våning.

Mer information

Jenna Hoffrén
Servicekoordinator
Vaasa Parks Oy Ab
+358 400 282 440
jenna.hoffren@vaasaparks.fi

Petteri Väkelä
Fastighetschef
Vaasa Parks Oy Ab
+358 40 129 3437
petteri.vakela@vaasaparks.fi

Relaterade artiklar