Yhdyssilta Futura I ja Futura II välissä

Futura I-IV meddelande angående undantagstillståndet

Våra kunders och deras personals hälsa är av största vikt för oss och vi arbetar aktivt för att förhindra spridningen av viruset.

På grund av undantagstillståndet kommer vi att begränsa öppettiderna för lobbytjänsterna och ytterdörrarna från och med onsdagen 18.3 enligt följande:

  • Futura I lobbytjänster och ytterdörrar öppna 8-14
  • Futura II lobbytjänster och ytterdörrar öppna 8-16
  • Futura III lobbytjänster och ytterdörrar öppna 8-16
  • Futura IV lobbytjänster och ytterdörrar öppna 8-14

Vi ber er informera om detta till era eventuella besökare.

Morgonposten levereras till företagens postlådor enligt normal tidtabell. Utgående post hämtas från Futura III kl. 13.00 och från Futura IV och Futura II kl. 13.15. Utgående posten hämtas från Futura I kl. 14.00 och ni kan också komma med post direkt till Futura I fram tills kl. 13.45.

Vi önskar också, att var och en följer riktlinjerna så att vi undviker större än tio personers möten i Futura I-IV -husen och att vi i allmänhet försöker minimera antalet gäster i husen. Även t.ex. frukosttillfällena för Futura I-IV användarna har ställts in i åtminstone mars-april.

Redan i från början av denna vecka har underhållsstädningen av de gemensamma utrymmena i alla fyra hus intensifierats. Kontaktytorna på ytter- och trappdörrar, hissar och toaletter ska rengöras minst en gång om dagen. Vi önskar att ni i varje företag också bedömer det potentiella behovet av att intensifiera städningen i era utrymmen.

Trots de exceptionella omständigheterna strävar vi efter att Vaasa Parks Oy Ab:s viktigaste tjänster ska fortsätta. Teammedlemmarna arbetar enligt instruktioner så mycket som möjligt på distans, men vårt kontor är öppet mån-fre kl. 8-16 också under denna tid. Vår fastighetschef Petteri Väkelä (tel. 040 129 3437) och serviceassistent Jenna Hoffrén (tel. 0400 282 440) sköter bl.a. nyckelärenden och brådskande serviceförfrågningar på plats på kontoret. Vi önskar ändå att ni i huvudsakligen är i kontakt med våra teammedlemmar via telefon eller e-post.

 

Relaterade artiklar