Yhdyssilta Futura I ja Futura II välissä

Futura I-IV tiedote poikkeusolosuhteiden johdosta

Asiakkaidemme sekä yritystemme henkilöstön terveys on meille ehdottoman tärkeää ja toimimme aktiivisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Poikkeustilanteestä johtuen rajaamme aulainfopalveluja ja ulko-ovien aukioloaikoja keskiviikosta 18.3 lähtien seuraavasti:

  • Futura I aulainfo ja ulko-ovet avoinna arkipäivisin klo 8-14
  • Futura II aulainfo ja ulko-ovet avoinna arkipäivisin klo 8-16
  • Futura III aulainfo ja ulko-ovet avoinna arkipäivisin klo 8-16
  • Futura IV aulainfo ja ulko-ovet avoinna arkipäivisin klo 8-14

Pyydämme, että ilmoitatte asiasta mahdollisille vierailijoillenne.

Aamuposti tuodaan yrityksien postilaatikkoihin normaalisti. Lähtevä posti haetaan Futura III:sta klo 13.00 ja Futura IV:sta ja Futura II:sta klo 13.15. Lähtevä posti lähtee Futura I:stä klo 14.00 ja postia voi tuoda myös suoraan Futura I:een 13.45 saakka.

Toivomme myös, että kukin noudatamme ohjeita siten, että vältämme Futura I-IV-taloissa pidettäviä yli 10 hengen kokouksia ja minimoimme yleensäkin vieraiden määrää.  Myös mm. Futura I-IV-käyttäjien aamiaistilaisuudet on peruttu ainakin maalis-huhtikuulta.

Jo tämän viikon alusta alkaen kaikkien neljän talon yhteistilojen ylläpitosiivousta on tehostettu ja mm. ulko- ja porrasaulaovien, hissien ja WC-tilojen kosketuspinnat puhdistetaan vähintään kerran päivässä. Toivomme, että kussakin yrityksessä arvioitte myös huoneistonne siivouksen mahdollista tehostamistarvetta.

Vaasa Parks Oy Ab:n peruspalveluja pyritään jatkamaan poikkeusolosuhteista huolimatta. Tiimin jäsenet ovat ohjeiden mukaan mahdollisimman paljon etätöissä, mutta toimistomme Futura I:n  2-kerroksessa on auki ma-pe klo 8-16 myös tänä aikana. Kiinteistöpäällikkö Petteri Väkelä (puh. 040 129 3437) ja palveluassistentti Jenna Hoffrén (puh. 0400 282 440) hoitavat paikan päällä mm. avainasiat ja kiireelliset huoltopyynnöt. Toivomme kuitenkin, että olette pääosin yhteydessä tiimin jäseniimme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisää samasta aiheesta