Vaasa Parks ja VP Facilities logot vierekkäin

Vaasa Parks- ja VP Facilities-yhtiöt saivat uuden ilmeen ja kotisivut

Uudistuminen ja jatkuva kehittäminen on nopeasti muuttuvassa maailmassa välttämätöntä. Myös Vaasa Parksin kokonaisjakautuminen loppuvuonna 2018 oli lähtölaukaus VP Facilities Oy Ab:n ilmeen luomiseen ja samalla Vaasa Parksin viestinnälliseen uudistumiseen.

Tänään 11.9.2019 olemme vihdoin valmiit ja pääsemme julkistamaan molempien yhtiöiden uudet ilmeet, logot ja yhteisen kotisivuston myös Futura I-IV-teknologiakeskustalojen osalta.

Sivustot perustuvat historialtaan ja referensseiltään noin 20 vuotta toimineen Oy Vaasa Parks Ab:n toimintaan. Uudistuksen tavoitteena on selkeät ja käyttäjäystävälliset sivustot siten, että ne toimivat kolmella kielellä moitteettomasti myös mobiililaitteissa. Sivustoilta pääsee tutustumaan moniin Vaasan seudun kehittämisyhteistyön toimijoihin ja projekteihin sekä mm. tekemään varauksia Futura I-IV-talojen neuvotteluhuoneista. Myös Futura-talojen palvelupyynnöt voi kirjata sivustojen kautta. Kiireellisiin tilanteisiin myös suorat puhelinnumerot ovat helposti löydettävissä.

Kiitämme projektin yhteistyökumppaneita erittäin hyvästä yhteistyöstä haastavassa kahden yhtiön osin yhtenäisten ilmeiden ja sivustojen luomisessa! Voimme suositella teitä yhteistyökumppaneiksi muillekin yrityksille ja organisaatioille:   

  • Morgan Digital Oy Ab (verkkosivuston ja uuden visuaalisen ilmeen luominen)
  • Kuvaaja Sami Pulkkinen (kiinteistö- ja henkilökuvaukset)

Olemme iloisia kaikesta palautteestanne, koskee ne sitten yhtiöiden uusia ilmeitä, logoja, värityksiä tai sivustojen toimivuutta, tekstejä tai kuvituksia!

Lisätietoja ja yhteydenotot

Jenna Hoffren
Palveluassistentti
0400 282 440
jenna.hoffren@vaasaparks.fi

Ulla Mäki-Lohiluoma
Toimitusjohtaja
040 5733 004
ulla.maki-lohiluoma@vaasaparks.fi

Lisää samasta aiheesta