DSC_0597_1_236

Uuden toimistotalon toteutus käynnistyy

Oy Vaasa Parks Ab rakentaa Wärtsilän käyttöön uuden toimistotalokokonaisuuden Vaasa Airport Park -alueelle Runsoriin. Uudisrakennus liittyy saumattomasti alueella jo Wärtsilän käytössä olevaan Powergate-toimistokokonaisuuteen. Talon A-vaiheen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja B-vaiheen rakennuslupa-asiaa käsitellään toukokuun aikana. Tavoitteena on, että molemmat osat olisivat Wärtsilän käytössä syksyllä 2018.

Uudisrakennuksessa hyödynnetään mittavasti aurinkoenergiaa ja talotekniikan ratkaisut ovat muutoinkin korkeatasoisia.

Toimistokokonaisuuden yhteenlaskettu kerrosala on yli 10 000 m2, ja sinne keskittyvät Tarhaajantien toisella puolella olevat Wärtsilän konttoritoiminnot.

– Powergate-kokonaisuuden laajentuminen tarjoaa meille mahdollisuuden luoda tarkoituksenmukaiset ja modernit työtilat, jotka vastaavat tämän päivän työskentelytapoja, parantavat sisäistä kommunikointia sekä vahvistavat visuaalisesti brändiämme maailman johtavana energiateknologiajohtajana, toteaa Wärtsilä Finlandin toimitusjohtaja Stefan Damlin.

Oy Vaasa Parks Ab:n toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoma iloitsee siitä, että Wärtsilän päätös on selkeä signaali globaalin yrityksen halusta panostaa Vaasaan. Hän toivoo sen houkuttelevan seudulle myös uusia teknologia-aloja edustavia yrityksiä.

Wärtsilä Finland Oy:n kiinteistöpäällikkö Tommy Grannas ja viestintäjohtaja Marica Lassus tiedottivat uudesta rakennushankkeesta yhdessä Oy Vaasa Parks Ab:n toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoman ja kiinteistöpäällikkö Mikko Harjun kanssa.

Ulla Mäki-Lohiluoma, Oy Vaasa Parks Ab.

Tommy Grannas, Wärtsilä Finland Oy.

Lisää samasta aiheesta