DJI_0492

Toivotamme TietoEVRY:n uuden yksikön tervetulleeksi Futura I-IV toimintaympäristöön!

TietoEVRY tiedotti tänään noin 160 uuden työpaikan avaamisesta Vaasaan osana IT-tukipalveluiden yhtenäistämistä. Toivotamme TietoEVRY:n uuden yksikön ja sen kaikki IT-osaajat tervetulleiksi Vaasaan ja myös Futura II:een.

Kaupunginjohtaja Tomas Häyry toteaa VASEK:in kokoamassa tiedotteessa, että TietoEVRY tuo erityisesti vahvaa digitalisaatio-osaamista seudun energiateknologiakeskittymän osaksi. TietoEVRY:n maajohtaja Satu Kiiskinen toteaa ko. tiedotteessa, että Vaasasta löytyy mm. monipuolista osaamista ja laaja korkeakouluverkosto. TietoEVRY haluaa myös olla mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää.

Myös Vaasa Parks Oy:n toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoma iloitsee TietoEVRY:n vahvasta laajentamisesta Vaasassa ja yhteistyöstä:

Olemme myös Vaasa Parks Oy:ssä iloisia vahvan yhteistyön ja tiiviin Invest In-työn johtaneen nyt maaliin. Vaatimukset kansainvälisen pörssiyrityksen fyysisille toimintaympäristöille ja toimitiloille ovat korkeat, mutta Futura I-IV-taloista olemme pystyneet löytämään tarpeisiin vastaavat toimistotilat TietoEVRY:n-vaatimassa laajuudessa ja tahdissa. Jatkamme työtä TietoEVRY:n toimintaympäristöjen kehittämiseksi osaltamme kaikin mahdollisin keinoin. 

 

Lisää samasta aiheesta