CJ0B0063

Ändringar i Futura I-IV husens restauranger

Den globala coronavirusepidemin har varit särskilt tuff bl.a. för restaurangbranschen. Finlands riksdag har nyligen godkänt regeringens föreslagna förlängning av den temporära restaurangstängningen med tre veckor må 29.3.2021 – sö 18.4.2021. Pandemin har både kortsiktiga och långsiktiga effekter på lunchrestaurangverksamheten i Futura I-IV husen.

Avtalet med Antell-restaurangen om att sköta Futura I:s lobby- och restaurangtjänster löper ut 30.4.2021. Restaurangen öppnar inte mer p.g.a. den fortsatta restaurangstängningen. Lobbyservicen och bl.a. cateringverksamheten sköts dock av Antell som normalt tills sista april. Vaasa Parks Oy Ab vill passa på att tacka Antell och dess personal för det sexåriga samarbetet!

Five days lunch flyttar till större utrymmen

Från och med 3.5.2021 kommer lobby- och restaurangtjänsterna i Futura I skötas av vår välbekanta samarbetspartner från Futura IV, nämligen Five days lunch. Restaurangverksamheten i Futura IV avslutas fredagen 23.4. Husets lobbytjänster sköts dock av bekanta ansikten ända fram till slutet av april.

I och med flytten till Futura I kommer Five days lunch få tillgång till ett större restaurangkök och -sal med tillhörande kabinett. Under april-månad kommer utrymmena få en liten makeover av de nya restauranginnehavarna, vilket också har efterfrågats i de senaste årens kundundersökningar.

Vi önskar Five days lunch hjärtligt välkomna till Futura I!

Vi letar efter nya långsiktiga lösningar för att tillhandahålla lobby- och andra tjänster i Futura IV för tiden efter covid-19 på en ny basis. Vi söker efter kompletterande tjänster till Vaasa Airport Park-området i form av t.ex. ett café som skulle erbjuda sallader och soppor till lunch. Lunchrestaurangverksamheten fortsätter också i Futura III-husets restaurang Flow samt i Little Mai-restaurangen i Futura IV. Under sommaren 2021 kommer lobbytjänsten i Futura IV fortsätta med tillfälliga arrangemang.

Mer information:

Verkställande direktör
Ulla Mäki-Lohiluoma
Vaasa Parks Oy Ab
ulla.maki-lohiluoma@vaasaparks.fi
tel. 040 5733 004

Serviceassistent
Jenna Hoffrén
Vaasa Parks Oy Ab
jenna.hoffren@vaasaparks.fi
tel. 0400 282 440

Relaterade artiklar