CJ0B0063

Muutoksia Futura I-IV talojen ravintoloissa

Maailman koronavirusepidemia on kohdellut mm. ravintola-alaa erityisen ankarasti. Suomen eduskunta on juuri hyväksynyt hallituksen esittämän ravintolasulun jatkamisen kolmen viikon ajan ma 29.3 – su 18.4.2021. Pandemialla on sekä lyhyt- että pidempiaikaisia vaikutuksia Futura I-IV-talojen lounasravintolatoimintoihin.

Futura I-talossa toimivan Antellin ravintolan sopimus aula- ja ravintolapalveluiden hoitamisesta päättyy 30.4.2021. Ravintola ei enää avaa oviaan ravintolasulun takia. Sen sijaan aulapalvelu ja mm. cateringtoiminta palvelee normaalisti huhtikuun loppuun asti.

Vaasa Parks Oy Ab esittää lämpimät kiitokset Antellille ja heidän henkilökunnalleen kuudesta yhteisestä vuodesta!

Five days lunch siirtyy isompiin tiloihin

Maanantaista 3.5.2021 alkaen Futura I:n aula- ja ravintolapalveluista vastaa tuttu yhteistyökumppanimme Futura IV:sta, eli Five days lunch. Ravintolatoiminta Futura IV:ssa päättyy perjantaina 23.4. Talon aulapalvelut jatkuvat kuitenkin tuttujen vastuuhenkilöiden kanssa huhtikuun loppuun saakka.

Muuton myötä Five days lunch saa käyttöönsä suuremman ravintolakeittiön ja -salin kabinetteineen. Huhtikuun aikana Futura I:n ravintolasalissa tehdään myös uuden ravintoloitsijan mukainen ilmeenuudistus, mitä on myös kovasti toivottu viime aikojen asiakaspalautteissa.

Toivotamme Five days lunchin lämpimästi tervetulleeksi Futura I:een!

Futura IV:n aula- ja muiden palveluiden järjestämiseen haemme pitkäaikaisia covid-19 ajan jälkeisiä ratkaisuja uudelta pohjalta. Etsimme Vaasa Airport Park-alueelle täydentäviä palveluja esimerkiksi kahvila- ja keitto/salaatti-lounaspalveluyritysten yhteistyönä.

Lounasravintolatoiminta jatkuu myös Futura III-talon Flow-ravintolan sekä Futura IV:ssa sijaitsevan Little Mai-ravintolan kautta. Kesän 2021 aulapalvelun osalta toimintaa jatketaan Futura IV:ssa väliaikaisin järjestelyin.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Ulla Mäki-Lohiluoma
Vaasa Parks Oy Ab
ulla.maki-lohiluoma@vaasaparks.fi
p. 040 5733 004

Palveluassistentti
Jenna Hoffrén
Vaasa Parks Oy Ab
jenna.hoffren@vaasaparks.fi
p. 0400 282 440

Lisää samasta aiheesta