Futura I talo

Nimityksiä Vaasa Parks -tiimissä

Vaasa Parks-tiimiä on täydennetty 24.10.2018 useiden kiinteistökehitysprojektien sekä valmistelussa olevien uusien hankkeiden takia seuraavasti:

RI Petteri Väkelä on nimitetty Oy Vaasa Parks Ab:n kiinteistöpäälliköksi vastuualueenaan Futura I-IV:n eli neljän KOy Vaasan Yrittäjänkatu 17 Fab:n rakennusten kiinteistöjen ylläpito ja kehittäminen sekä jatkossa myös muiden konsernin vastattavina olevien kiinteistöjen ylläpito ja kehittäminen. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Vaasan kaupungin palveluksesta, mistä hänellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöpuolen vastuullisista tehtävistä, viimeksi kiinteistöpäällikön tehtävästä.

RI John Öst on nimitetty Oy Vaasa Parks Ab:n rakennuttajainsinööriksi. Hänen tehtävänään on uusien rakennuttamishankkeiden valmistelu ja rakennuttaminen. Hän osallistuu myös toimitila-hankkeiden ja yrityspuistojen kehittämis- ja markkinointityöhön yhdessä muiden Vaasa Parks-tiimiläisten kanssa. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen ylitarkastajan tehtävästä Etelä-Pohjanmaan ELY:stä, missä hänellä on kymmenen vuoden kokemus mm. maankäytön osa-alueella ja tuulivoimahankkeissa.

RI Mikko Harju on nimitetty Oy Vaasa Parks Ab:n rakennuttajapäälliköksi. Hän on toiminut viiden vuoden ajan Oy Vaasa Parks Ab:n kiinteistöpäällikkönä ja sitä ennen mm. Vaasan yliopiston kiinteistöpäällikkönä 8 vuotta. Hän jatkaa edelleen rakenteilla olevan Powergate II-hankkeen projektipäällikkönä sekä toimii jatkossa konsernin rakennuttamisen osa-alueen tiimivetäjänä. Mikko Harju jatkaa myös tekniseen managerointiin liittyvien tehtävien hoitoa.

Lisää samasta aiheesta