IMG_1950

Konferensutrymmen utrustade för fungerande distansmöten

Coronatidens rekommendationer om distansarbete har lett till att de flesta av oss har varit tvungna att sitta mycket mer i distansmöten än tidigare. Vi har fått märka att när vi kommunicerar med andra via nätet, är det mycket viktigt att tekniken fungerar. Med tanke på detta har gjort flera uppgraderingar i de gemensamma mötesrummen i Futura I-IV husen, för att göra distansmöten ännu smidigare. 

Pålitligt trådlöst nätverk 

Det befintliga trådlösa nätverket i Futura I-IV husen har förnyats och utvidgats. Från och med oktober har de gemensamma konferens-, aula och restaurangutrymmena varit utrustade med nya WiFiaccesspunkter för att ge både husens användare och besökare ett så pålitligt öppet nätverk som möjligt.  

Kandao Meeting -videokonferenskameror 

Futura I –husets konferensrum Quinta (5.vån) och Quarta (4.vån) är nu utrustade med Kandao Meeting videokonferenskameror. Kandao 360° konferenskameran ger dig en äkta face-to-face mötesupplevelse genom att leverera 1080P HD-video och kristallklart ljud. Med hjälp av artificiell intelligens fokuserar kameran automatiskt på den aktiva talaren, samtidigt som den producerar vidvinkelvideo av alla mötesdeltagare runt bordet. Kandao Meeting är kompatibel med olika videokonferensplattformar (Teams, Zoom, Google Hangouts, Cisco WebEx, Slack osv.) och ingen separat programvara behövs. Mer information om konferenskameran hittas här: https://www.kandaovr.com/kandao-meeting/ 

En timmes bokningar 

På begäran av Futura I-IV husens användare, har vi lagt till möjligheten att göra en timmes bokningar till husens mindre konferensutrymmen. Bokningarna görs antingen via vår webbplats eller genom att ta kontakt med aulatjänsterna via telefon eller epost.

Mer information: 

Serviceassistent
Jenna Hoffrén          
Vaasa Parks Oy Ab
jenna.hoffren@vaasaparks.fi
tel. 0400 282 440

Fastighetschef
Petteri Väkelä
Vaasa Parks Oy Ab
petteri.vakela@vaasaparks.fi
tel. 040 129 3437

Relaterade artiklar