Accountor logo seinällä

Palkkahallinnon erikoisasiantuntija muutti Futura II:seen

Talous- ja henkilöstöhallintoon sekä ICT-ratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistuneen Accountorin Vaasan tilitoimisto muutti elokuun lopussa Futura II -teknologiataloon.

Aiemmin Vaasan keskustassa toimineen Accountorin vanhat tilat jäivät pieniksi ja epäkäytännöllisiksi, eikä jo aikuisen ikään ehtinyt rakennus muutenkaan ollut täysin tarkoituksenmukainen tilitoimistokäyttöön. Alkuvuodesta tehdyt rekrytoinnit vielä lisäsivät ahtauden tunnetta.

Seitsemässä maassa toimiva Accountorilla on yhteensä 2 800 työntekijää. Heistä 11 työskentelee Vaasan tilitoimistossa, jossa hoidetaan talous- ja palkkahallintopalveluita

– Toimistomme on erikoistunut palkkahallinnon palveluihin ja meillä on asiakkaita ympäri Suomea, kertoo toimiston esimies Minna Manninen.

Minna Manninen ja Accountorin Vaasan tilitoimiston henkilökunta ovat tyytyväisiä uusiin tiloihin Futura II -talossa.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu muutto

Accountorin muutto meni hyvin. Se toteutettiin viikolla, jolloin ei ollut palkanmaksuja ja oli muutenkin suunniteltu hyvin. Kirjanpitäjät ja palkanlaskijat olivat vain muutaman tunnin pois verkosta, ja työt jatkuivat uudessa toimistossa lähes ilman katkoa.

Manninen ja hänen tiiminsä ovat tyytyväisiä päästyään muuttamaan Futura II:een. Uudet tilat ja kalusteet ovat kaikkien mieleen. Avokonttoritilaan totuttelu vei oman aikansa, mutta toimitilassa on myös hiljainen huone, jossa puhuminen asiakkaan kanssa on helpompaa kuin avokonttorissa.

– Olemme olleet tyytyväisiä uusissa tiloissa työskentelyyn sen jälkeen, kun saimme ilmastoinnin säädettyä tarpeidemme mukaiseksi, Manninen toteaa.

Uudet tilat kiven alla

Accountor etsi pitkään uusia tiloja eri puolilta Vaasaa, mutta sopivia tiloja ei vain löytynyt. Tiloja kartoitettiin myös Futura-taloista jo aikaisemmin, mutta silloin sopivaa tilaa ei ollut tarjolla.

– Vuokranantaja Vaasa Parks otti meihin yhteyttä heti, kun tämän tilan vapautuminen tuli heidän tietoonsa, Manninen muistelee.

Uusien tilojen vuokraamisesta sovittiin jo puoli vuotta ennen muuttoa. Edellisen vuokralaisen muutettua pois tiloissa tehtiin vielä vähän remonttia.

Lisää samasta aiheesta