Futura I-IV -talojen uusi varausjärjestelmä

Vaasa Parks ottaa käyttöön uuden varausjärjestelmän Futura I-IV -taloihin helpottaakseen neuvottelutilojen ja tarjoilujen varaamista. Järjestelmän on tuottanut Taitori Oy, jonka missiona on tarjota työntekijöille parempia työntekijäkokemuksia.

Uudella Taitori Reserve -järjestelmällä tilanvarauksen pystyy tekemään kätevästi mobiilisti, Priman ovenpielinäytön tai jopa suoraan yrityksen oman Google- tai Outlook-kalenteriohjelmiston kautta. Mikäli jaettujen neuvottelutilojen sekä tarjoilujen varaus suoraan omasta Outlookistanne kiinnostaa, ottakaa yhteys Jenna Hoffréniin.Taitori Provider -järjestelmällä pystyt myös helposti varaamaan tarjoilut haluttuun tilaan ja ajankohtaan. Tämäkin onnistuu monelta eri alustalta.

Varausjärjestelmä tulee palvelemaan sekä Futura I-IV -talojen sisäisiä, että ulkoisia käyttäjiä. Järjestelmään kirjaudutaan https://www.vaasaparks.fi/futura-i-iv/kokoustilojen-vuokraus/ -linkistä.

Perttu Ahvenainen Taitori Oy:stä kävi perjantaina 22.9.2017 Vaasassa pitämässä varausjärjestelmän yrityskäyttäjäkoulutuksen kaikille kiinnostuneille. Koulutuksessa käytiin läpi sisäänkirjautumista sekä varauksen ja tilauksen teko. Järjestelmän käyttöohje: Tila- ja tarjoiluvarausohje Vaasa

Siirrymme uuteen varausjärjestelmään keskiviikkona 27.9.2017. Käyttöönottopäivänä kaikki aikaisemmin tehdyt varaukset ovat siirretty uuteen järjestelmään, ja vanhasta järjestelmästä tullaan ohjautumaan uudelle sivustolle.

Lisätietoa:

Jenna Hoffrén, Oy Vaasa Parks Ab, p. 0400 282 440, jenna.hoffren@vaasaparks.fi
Perttu Ahvenainen, Taitori Oy, p. 040 504 5871, perttu.ahvenainen@taitori.fi

Lisää samasta aiheesta