IMG_2330-2

Nimitysuutisia Vaasa Facilita -konsernissa

VTM Jenna Hoffrén on nimitetty 1.6.2024 alkaen Vaasa Facilita Oy Ab:n markkinointi- ja palvelupäälliköksi. Jenna on toiminut lähes kahdeksan vuoden ajan tytäryhtiö Vaasa Parks Oy Ab:n palvelukoordinaattorina. Uudessa roolissaan hän keskittyy entistä enemmän markkinointiin, viestintään ja palveluympäristöjen kehittämiseen sekä Futura I-IV -taloissa että Palosaaren Yrityskeskuksessa.

Lisäksi tradenomi Annika Matintupa on nimitetty 15.5.2024 alkaen Vaasa Facilitan tytäryhtiön Vaasa Parks Oy Ab:n palveluassistentiksi. Annika vastaa Futura I-IV -talojen sekä Funkkiksen (ent. Opistotalo) käyttäjien asiakaspalvelusta ja muista palvelutehtävistä.

Vaasa Facilita Oy Ab on Vaasan kaupungin omistaman konsernin emoyhtiö, joka muun muassa vuokraa, kehittää ja ylläpitää Futura I-IV teknologiakeskustaloja sekä Palosaaren Yrityskeskuksen toimitiloja tytäryhtiöidensä kautta, markkinoi ja kehittää Vaasan yritysalueita yhteistyössä kaupungin ja muiden kehittäjäorganisaatioiden kanssa, sekä toimii Invest in Vaasa- ja GigaVaasa-työn koordinaattorina.

Toivotamme Jennalle ja Annikalle onnea ja menestystä uusissa tehtävissään!

Lisää samasta aiheesta