CJ0B0154 (1)

Verkkosivujen uusi rakenne: Vaasa Parksille ja VP Facilitiesille omat sivustot

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman asiakasystävällisiä palveluita ja selkeytämme siksi verkkosivujemme rakennetta. Vaasa Parksin verkkosivut keskittyvät jatkossa Futura I-IV -kiinteistöihin: www.vaasaparks.fi. Yritysten toimitiloja räätälöivä VP Facilities on nyt löydettävissä omalla sivustollaan: www.vpfacilities.fi.

Muutoksen tausta

Vaasa Parks Oy Ab ja VP Facilities Oy Ab syntyivät vuonna 2018, kun Oy Vaasa Parks Ab:n toiminta jaettiin kahteen eri yhtiöön. Tämän jälkeen Vaasa Parks on keskittynyt Futura I-IV -kiinteistöihin ja erilaisiin kuntayhteistyöhankkeisiin Vaasan seudulla. VP Facilities taas otti hoitaakseen yritysasiakkaiden erityistarpeita vastaavien toimitilaprojektien valmistelun ja rakennuttamisen.

Vuonna 2022 Vaasa Parks ja Futura I-IV -talot liittyivät osaksi Vaasa Facilita -konsernia. Vaasan kaupungin omistama Vaasa Facilita on vastuussa aikaisemmin Vaasa Parksille kuuluneista kuntayhteistyöprojekteista, mukaan lukien esimerkiksi GigaVaasa-alueen kehittäminen ja markkinointi. Futura I-IV -talot omistavan KOy Vaasan Yrittäjänkatu 17 Fab:n yhdistyminen emoyhtiö Vaasa Parksiin syksyllä 2023 on entisestään vahvistanut Vaasa Parksin keskittymistä Futura I-IV -kiinteistöihin.

Yhteinen tulevaisuus

Verkkosivustouudistuksista huolimatta Vaasa Parks, VP Facilities ja Vaasa Facilita jatkavat tiivistä yhteistyötä. Yritykset jakavat toimitilan ja saman asiantuntijatiimin, jotta voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Tutustu uudistuneisiin verkkosivustoihimme, joista käy ilmi, miten voimme palvella yritystäsi:

Lisää samasta aiheesta