Yhteistyö tuo parhaat tulokset

Vaasa Parks koordinoi useita kaupunki- ja seutuyhteistyön projekteja, jotka kehittävät seudun yritysten fyysisiä toimintaympäristöjä yhä houkuttelevimmiksi.

 

Vaasan seudun toimitilarekisteri

Ylläpidämme julkista verkkopalvelua vaasanseuduntoimitilat.fi. Kyseessä on avoin yritystilojen ja -tonttien välittäjäpalvelu, jossa voi hakea alueen vapaita toimitiloja ja kuntien vapaita tontteja.

Yhteyshenkilö: Jenna Hoffrén

 

Invest in Vaasa

Vaasan seutu on vienti-Suomen sydän, investoi sinäkin tänne! Vaasa Parks koordinoi tärkeää Invest in Vaasa -työtä, jossa seudullemme houkutellaan yhä lisää yrityksiä ja liiketoimintaa, eritysesti energia- ja automaatioteknologiatoimialoilla. Invest in Vaasa -toimintamalli on kehitetty yhteistyössä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Akkutehdasalueen (GigaVaasa) kehittämistyö on viime vuosien merkittävin Invest in Vaasa -työpanostus.

Yhteyshenkilö: Ulla Mäki-Lohiluoma

 

GigaVaasa

Vaasan seudulla on erinomaiset edellytykset mittavan akkutehdasklusterin synnylle. Yhteistyössä erityisesti Vaasan kaupungin, Merinovan, Vasekin ja Vaasan Sähkön kanssa aluetta kehitetään ja markkinoidaan kansainvälisten akkutoimijoiden käyttöön aina katodi- ja anodivalmistuksesta alkaen kennovalmistukseen ja valmiiden akkupakettien kokoamiseen asti. Vuosien 2017 ja 2018 maankäytön kehittämisprojektien tuloksena alueella on lainvoimaisena akkuvalmistukseen sopivia T/kem -tontteja yhteensä 328 hehtaaria. Lue lisää: www.gigavaasa.fi

Yhteyshenkilö: Ulla Mäki-Lohiluoma

 

Kaupunkikehittäminen

Vaasa Parks toimii usein linkkinä yritysten ja kaupungin virkamiesten välillä, kun selvitettävänä on yrityksille maankäyttö-, kaavoitus- ja tonttitarjonta-asioita. Toimimme myös uusien kehittämisideoiden fasilitoijana eritysesti yritysten fyysisten toimintaympäristöjen edistämiseksi. Teemme tiivistä yhteistyötä Vaasan kaupungin, lähiseudun kuntien sekä kehittäjä- ja markkinointiorganisaatioiden kanssa.

Yhteyshenkilö: Ulla Mäki-Lohiluoma