Michael Sandberg Prokonilta toimistossaan Futura III-talossa

Viiden minuutin matka lentokentälle on iso etu

Tuulivoiman kehittäjäyhtiö Prokonin emoyhtiö on Saksassa, ja yritys tekee paljon yhteistyötä muun muassa ranskalaisten ja tanskalaisten kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Siksi Suomen konttorin sijainti lähellä Vaasan lentokenttää helpottaa työarkea paljon.

”Palaveria ei tarvitse lopettaa lyhyeen, vaikka vieraiden on ehdittävä iltalennolle. Tästä on viiden minuutin matka kentälle”, sanoo Prokonin maajohtaja Michael Sandberg.

Myös omia työmatkoja lentokentän läheisyys lyhentää. Sandbergin mukaan iltapäivän lennolle lähtijä ehtii työskennellä päivän toimistolla tehokkaasti ennen matkaa.

”Vaasan lentokenttä on sopivan kokoinen, joten sielläkään ei kulu liikaa aikaa odotteluun.”

Prokon on toiminut Futura III -kiinteistössä vuodesta 2012 saakka. Michael Sandbergin mukaan he ovat olleet tyytyväisiä Vaasa Parksin palveluihin.

”Täällä on työterveyshuolto lähellä, paljon lounasravintoloita ja kokoustiloja, joita voi tarvittaessa vuokrata tuntiperusteisesti. Myös henkilöstön parkkipaikkoja on riittävästi.”

Prokon on kerran muuttanut Futura III -kiinteistössä toimitiloista toiseen, ja syksyllä on todennäköisesti tulossa uusi muutto, tällä kertaa suurempiin tiloihin.

”Nämä toimitilat ovat oikein mukavat, mutta 150 neliömetriä on käymässä meille pieneksi. Olemme jo keskustelleet uusista tiloista, ja viimeksikin sopiva paikka löytyi nopeasti ja joustavasti. Jos on ollut tarvetta esimerkiksi rakentaa tai purkaa väliseiniä tai tehdä muita pieniä korjaustöitä, ne ovat aina hoituneet sujuvasti”, Sandberg kiittelee.

Lisää samasta aiheesta