Jan Smedlund Cadmatic

Sosiaaliset suhteet kaupan päälle

CADS Planner -suunnitteluohjelmistoja sähkö-, LVI- ja rakennusdokumentointiin valmistava ja myyvä Cadmatic avasi toimipisteensä Vaasaan syksyllä 2000. Tuolloin aluemyyntipäällikkö Jan Smedlund kuuli suunnitteilla olevasta Futura-teknlologiakeskustalosta ja Kymdata tekikin heti varauksen yhden hengen toimistotilasta.

– Muutin toimipisteeni Futura I-taloon aivan ensimmäisten joukossa loppuvuonna 2002 ja siitä lähtien olen työskennellyt ja viihtynyt hyvin täällä, Smedlund muistelee.

Hän arvostaa Futura-talojen hyvin hoidettuja, siistejä toimitiloja, joissa on erinomaisesti toimivat tietoliikenneyhteydet – ne ovat satelliittitoimipisteen napanuora niin pääkonttoriin kuin asiakkaisiin. Myös fyysiset yhteydet taloihin ovat hyvät, sinne on asiakkaidenkin helppo tulla melkein mistä päin tahansa. Toimiva aulapalvelu on iso apu yhden miehen konttorin pyörittäjälle, ja lounasravintolaan on kiva mennä työpäivän lomassa tapaamaan tuttuja ruokailun yhteydessä.

– Yksin työskentelevältä puuttuvat työpaikan sosiaaliset suhteet. Tällainen ympäristö, jossa tapaa toisia ihmisiä lounas- ja kahvitauoilla, korvaa lähityökavereiden puutteen, Smedlund kiittelee.

Cadmatic
Toimitila Futura I-rakennuksessa vuodesta 2002. Tämänhetkiset tilat n. 22m2
www.cadmatic.com

Lisää samasta aiheesta