Futura I-IV Yritysalueet Kiinteistöt Vaasa Parks Ajankohtaista Yhteystiedot

RuotsiEnglanti

Palveluympäristö

2000-luvulla valmistuneiden Futura-teknologiatalojen huonekohtaisella jäähdytyksellä varustetut toimisto- ja neuvottelutilat ovat kesällä ihanan viileitä eikä niissä tarvitse

talvipakkasillakaan kärsiä kylmästä. Monikäyttöiset ja muunneltavat toimistotilat ovat hyvin varustettuja ja viihtyisiä. Erikokoiset toimistotilat - 22 neliömetrin pientoimistoista

yli 500 neliömetrin tilakokonaisuuksiin antavat yrityksille mahdollisuuden vaihtaa joustavasti isompaan tai pienempään tilaan kulloisenkin tarpeen mukaan.

 

Kaikissa Futura-taloissa on toimivat vastaanotto- ja aulapalvelut sekä postituspalvelu. 

  

Langattomilla yhteyksillä ja nykyaikaisilla AV-laitteilla varustetut, kohtuuhintaiset neuvottelu- ja koulutustilat ovat sekä talon yritysten että ulkopuolisten vuokrattavissa. (Ainoan poikkeuksen muodostaa Futura I:n saunatila, jota vuokrataan ilta-aikaan vain talon vuokralaisille.) Tarjolla on näin alueen laajin kokonaisuus (13 kpl) erikokoisia, ja tyylisiä, neuvottelu- ja kokoustiloja. 

 

Neuvottelutiloihin voi kätevästi tilata kokoustarjoilun taloissa toimivilta ravintoloilta, jotka ovat lounasaikaan auki myös ulkopuolisille.

  

Lounasravintoloiden ja kokouspalveluiden lisäksi myös Futura III:ssa ja Futura IV:ssa sijaitsevat työterveysasemat, sekä Futura III:ssa sijaitseva parturi-kampaamo, palvelevat muitakin ympäristön yrityksiä ja asukkaita.