Futura I-IV Yritysalueet Kiinteistöt Vaasa Parks Ajankohtaista Yhteystiedot

RuotsiEnglanti

Futura IV

Neljäs Futura-talo valmistui asiakkaiden käyttöön joulukuussa 2014. Futura IV yhdistyy saumattomasti jo olemassa olevaan Futura I-III -talojen toimintaympäristöön. Futura II -talon kokoluokkaa oleva Futura IV on toimistotalo mutta ensimmäisen kerroksen tilat toimivat myös erinomaisesti B2B-yritysten asiakaspalvelutiloina.

 

Ulkonäöltään uudisrakennus on yhteensopiva aiempien Futura-vaiheiden kanssa. Yleisilme on päivitetty 2010-ilmeen mukaiseksi esimerkiksi erilaisella ikkunoiden rytmityksellä ja julkisivun materiaalivalinnoilla. Tilat ovat edeltäjiensä tapaan korkealaatuisia sekä tilaratkaisuiltaan joustavia ja helposti käyttäjien toivomusten mukaan muunneltavia.

 

Futura IV-talossa on kolme neuvottelutilaa jotka ovat sekä kaikkien Futura-asiakkaiden että myös ulkopuolisten käytettävissä. Saxum-nevottelutilassa on täydellinen videoneuvotteluvarustus. Lisätietoa neuvottelutiloista löytyy täältä.

 

Futura IV-talossa toimii kahvila/lounasravintola Five Days Lunch joka myös hoitaa talon aulapalvelut sekä cateringpalvelut alakerran neuvottelutiloihin ja asiakkaiden omiin tiloihin. Talossa toisessa päässä toimii myös toinen lounasravintola, aasialaista ruokaa tarjoileva Little Mai.